Project Description

Staff Cafeteria

This staff cafeteria is a part of a greater project.  My associate and I were mandeated to create a new space and look for this thriving company in the West Island of Montreal. We met with the clients, and realized they had a wonderful energy and spirit, and want their office spaces to reflect that.  And to give their employees a place where they looked forward to coming to work.  We added color, and large open spaces for this staff of over 240.

The cafeteria, which is used by all of the warehouse staff (180 people) on shifts, and a small group of special needs adults that worked there through a special government plan, was our inspiration.  We chose a dynamic floor pattern, which we knew would be enjoyed by all, and bright colors and fun artwork on the walls with inspirational quotes reflecting the philosophy of the company.